Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

De 'kleine lettertjes'

Adobe_PDF_file_icon_32x32Printversie downloaden

Goede algemene voorwaarden zijn belangrijk voor webwinkelier en klant. Hier kun je onze Algemene Voorwaarden Webwinkel nalezen. Niet alleen de overheid creëert regels om de veiligheid van je aankoop te waarborgen. Ook wij als webwinkelier stellen je graag op de hoogte van onze voorwaarden. Door het akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden Webwinkel, is er een overeenkomst tussen ons en jou als klant tot stand gekomen. Maar voordat je akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden, verzoeken wij je vriendelijk de voorwaarden aandachtig door te nemen en kennis te nemen van onze werkwijze. Dit kan vervelende situaties voorkomen! Indien je vragen hebt over onze voorwaarden, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Artikel 1 – Webshop

1.1. De webshop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de Belastingdienst. Op onze website kunt je ons KvK nummer en BTW nummer vinden. Tevens vindt je daar ook onze contactgegevens.

1.2. Onze webshop is voorzien van een SLL-Certificaat. Dat betekent dat we aan alle wettelijke eisen voldoen met betrekking tot de beveiliging van je persoonsgegevens en betaalgegevens. Wij streven naar een voortdurende verbetering van de beveiliging van je gegevens. Bij misbruik door hackers zullen wij aangifte doen bij de politie.

1.3. Wij verstrekken je persoonsgegevens nooit aan derden. Indien wij je persoonsgegevens aan derden verstrekken, zullen wij altijd vooraf toestemming aan je vragen.

1.4. Sinds 5 juni 2012 is onze webshop verplicht om vooraf toestemming aan je te vragen betreffende cookies. Je leest hier meer over in onze Cookie Policy.

1.5. Wij zijn verplicht om bij mogelijke verdenking van misbruik of fraude, aangifte te doen bij de politie.

1.6. Wij streven ernaar om je te allen tijde van een uitstekende service te voorzien. Wanneer je twijfels heb over de aankoop van een product, staan we je graag te woord.

1.7 Je kunt je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Je wordt dan regelmatig weken op de hoogte gehouden van onze aanbiedingen.

Artikel 2 – Bedenktijd

2.1. Je hebt 14 dagen bedenktijd na de aankoop van een bepaald product. Mocht je binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kun je het product aan ons retourneren, zonder dat je het product zelf hoeft te betalen. Je betaalt alleen de verzendkosten voor het retourneren van het desbetreffende product. Indien je al een betaling hebt gedaan, ontvang je een creditfactuur en wordt het door jou betaalde bedrag op je rekeningnummer teruggestort.

2.2. Producten die aan ons geretourneerd worden, dienen voorzien te zijn van de originele verpakking.

Artikel 3 – De overeenkomst

3.1. De overeenkomst tussen de webwinkel en klant is definitief wanneer de klant heeft aangegeven akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en hij de webwinkel heeft gemachtigd het geld van zijn rekening af te schrijven, wanneer de klant een betaling heeft voldaan via iDEAL of Paypal, of wanneer een factuur achteraf verzonden is aan de klant. Nadat de bedenktermijn van 14 dagen is verstreken en de betaling is ontvangen door de webwinkel, is de klant eigenaar geworden van het betreffende product.

3.2. De overeenkomst is elektronisch tot stand gekomen, door middel van het invullen van de benodigde velden en het akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

3.3. Je bent als klant verplicht je betalingsverplichting aan de webwinkel na te komen. Indien je niet binnen de gestelde termijn betaalt, ontvang je van ons een herinnering. Heb je na 14 dagen nog steeds niet betaald, dan worden er kosten in rekening gebracht. Mocht je na verschillende aanmaningen de verschuldigde vordering nog steeds niet voldaan hebben, dan zullen wij de incasso uit handen geven aan een incassobureau.

3.4. Nadat je tot aankoop bent over gegaan, ontvang van ons een schriftelijke bevestiging per e-mail van je aankoop. Daarin staat het product dat je hebt gekocht, wat het je kost en waar je met eventuele klachten en opmerkingen terecht kunt.

3.5. Wij zijn aan je verplicht het product of artikel binnen 30 dagen aan je te leveren. Mocht door onvoorziene omstandigheden het artikel niet binnen deze periode leverbaar zijn, dan zullen wij daarvan schriftelijk op de hoogte brengen. Na het verstrijken van deze 30 dagen krijg je van ons het eventueel al betaalde aankoopbedrag terug. Dit kan nooit meer zijn dan 50 procent van het totale aankoopbedrag. Heb je echter van tevoren aangegeven dat een vervangend artikel ook een optie is, dan zullen wij je een vervangend product of artikel leveren, dat zoveel mogelijk aan je wensen voldoet. Uiteraard kun je van tevoren aangeven dat je dat niet wilt.

3.6. De levering van producten in het buitenland kan langer duren dan een levering in Nederland. De kosten die voor een verzending naar een adres in het buitenland in rekening worden gebracht, zijn voor je zichtbaar wanneer je tot de aankoop van het product overgaat.

Artikel 4 – De prijs

4.1. De prijzen die op onze webshop staan vermeld, zijn altijd inclusief BTW. De kosten die betaald moeten worden voor het verzenden van het product, worden zichtbaar wanneer je  het product hebt toegevoegd aan je winkelwagen.

4.2. Wanneer je ons machtigt om automatisch een bedrag van je rekeningnummer af te schrijven, bent u verplicht ons een juist rekeningnummer door te geven. Misbruik of fraude wordt bestraft en gemeld bij de instanties die daarvan op de hoogte moeten zijn. Daarnaast wordt er aangifte gedaan bij de politie.

4.3. De prijs die bij het product op de website wordt vermeld, kan niet wijzigen tijdens je aankoop. Je betaalt het bedrag dat zichtbaar is bij het product en wat tevens aan je bevestigd wordt, indien je elektronisch akkoord gaat met de aankoop. Daarin wordt de aankoopprijs opnieuw vermeld.

4.4. Wanneer u een product koopt tijdens een periode waarin geen actie geldt, kom je achteraf ook niet in aanmerking voor korting.

Artikel 5 – Klachten en garantie

5.1. Klachten over de levering dienen in eerste instantie telefonisch aan ons gemeld te worden. Onze medewerkers staan je graag te woord. Wij zullen dan met de desbetreffende bezorger contact opnemen betreffende de levering van het product. Uiteraard doen onze bezorgers hun uiterste best om het product onbeschadigd bij je thuis af te leveren.

5.2. Klachten over het product zelf, dienen schriftelijk aan ons gemeld te worden. Deze kunnen niet door ons persoonlijk beantwoord worden. Beschrijf je klacht zo specifiek mogelijk. Wij zullen voor je contact opnemen met de fabrikant of groothandel en zullen hierin voor je bemiddelen als tussenpersoon. Indien het binnen onze mogelijkheden ligt zullen wij het probleem zelf voor je oplossen.

5.3. Klachten worden doorgaans binnen 14 dagen door ons afgehandeld. De afhandeling van een klacht gebeurt altijd schriftelijk. Nadat een klacht is afgewikkeld, ontvang je van ons achteraf een enquête met betrekking tot de klachtafwikkeling. Wij verzoeken je vriendelijk deze in te vullen en aan ons terug te sturen. Wij willen je te allen tijde van een uitstekende service voorzien.

Bestelvoorwaarden

Alle bestellingen binnen Nederland worden zonder verzendkosten verstuurd. Voor verzendingen naar Vlaanderen of Luxemburg worden verzendkosten van € 3,- berekend.

Inschrijven voor cursus

Nadat je je ingeschreven hebt kun je – mits je al in het bezit bent van het boek Woorden die werken en na ontvangst van de inschrijfbevestiging – vrijwel meteen met de cursus starten. Als je het boek nog niet bezit, kun je na ontvangst van het (cursus)boek aan de slag.

Verzenden

Alle bestellingen worden mits mogelijk op de dag van bestelling verstuurd of uiterlijk 1 dag later. (m. u. v. bestellingen op zaterdag, die worden ‘s maandags verstuurd).

Bestelling terugsturen

Mocht je met het bestelde boek of de cursus ontevreden zijn dan kun je het boek terugsturen en deelname aan de cursus annuleren, zonder opgaaf van redenen. Dit kan tot en met 14 dagen nadat je de bestelling of aanmeldbevestiging ontvangen hebt. Je ontvangt – binnen veertien dagen – het volledige aankoopbedrag retour, inclusief de eventuele verzendkosten van je bestelling toen deze naar je toe werd gestuurd. Het terugsturen van je bestelling is  gratis, doordat je gebruik kunt maken van het antwoordnummer: Mens en Communicatie | Antwoordnummer 12 | 6050WD Roermond Houd je er rekening mee dat wanneer het boek beschadigd retour gestuurd wordt – b. v. met een gekreukelde kaft of ezelsoren op pagina’s – er in alle redelijkheid kosten voor in rekening gebracht kunnen worden.

Mens en Communicatie zal de privacy van alle gebruikers van haar site waarborgen en wij zullen te allen tijden de persoonlijke informatie die je aan ons verschaft vertrouwelijk behandelen. Wij zullen je gegevens slechts gebruiken om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Mens en Communicatie gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren: Als je een bestelling of offerteaanvraag plaatst, hebben we je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

Om het winkelen en het proces van offerte aanvragen bij Mens en Communicatie zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw toestemming je persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot je bestelling of offerteaanvraag en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website persoonlijker maken. Wij kunnen je e-mailadres gebruiken om je informatie te verschaffen over de ontwikkeling van onze website en over onze speciale aanbiedingen en acties. Als je hier geen prijs op stelt, kun je je uitschrijven via onze website.

Indien je bij Mens en Communicatie een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, je gegevens op een Secure Server. Je kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat je naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens,  niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Als je besluit een recensie te schrijven, kun je zelf kiezen of je je naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. We zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht voor, bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren. Als je reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij je naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Mens en Communicatie verkoopt je gegevens niet. Persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden verkocht worden en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen indien deze betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Cookies

Cookies zijn kleine stukjes informatie die door je browser worden opgeslagen op je computer. Mens en Communicatie gebruikt deze cookies om je te herkennen bij een volgend bezoek. Deze Cookies stellen ons in staat om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten en deze te verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze bezoekers. Onze cookies geven informatie met betrekking tot persoonsidentificatie. Je kunt je browser ook zo instellen dat je tijdens het winkelen bij Mens en Communicatie geen cookies ontvangt. Indien je nog vragen mocht hebben over het Privacy beleid van Mens en Communicatie, dan kun je contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt je verder als je informatie nodig hebt over je gegevens of als je deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy beleid nodig mocht zijn, dan vindt je op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Deel dit met je vrienden
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •  
 •